streda 25. januára 2012

Návod na stiahnutie strihu Tildy 1. časť

Image hosted by servimg.comTento príspevok chcem venovať všetkým dievčatám, ktoré si nevedia poradiť s tým ako a kde získať strihy na Tilldu na internete, a samozrejme aj ďalšie návrhy od Tone Finnanger. Postup je jednoduchý do svojho internetového prehliadača zadajte napríklad túto internetovú adresu:

1. https://picasaweb.google.com/107392596599158793813
2. Otvorí sa vám nasledovná internetová stránka, kde sú voľne dostupné takmer všetky publikácie Tone Finnanger.
3. Myškou klepnite na obrázok knihy, z ktorej si chcete skopírovať strihy. Ja som si vybrala publikáciu v zelenom krúžku (Angel with Bird 2011 Тильда) na obrázku vyššie.


4. Teraz si vyberte strih (alebo obrázok to je jedno), ktorý chcete skopírovať k sebe do počítača. Ja som si vybrala prvý obrázok (je zvýraznený v zelenom krúžku). Klepnite naň 2x myškou aby sa obrázok "otvoril".


5. Nad obrázkom sa sprístupní možnosť Stáhnout - Stáhnout fotografii (na obrázku vyššie opäť zvýraznené v zelenom krúžku). Tak na to klepnite. Týmto si stiahnete strihy k sebe do počítača. Podľa toho aký internetový prehliadač používate sa vás ešte môže počítač spýtať do ktorého adresára na vašom disku chcete obrázok uložiť. Ale pevne verím, že s tým si už poradí každá z vás sama :o)

Hneď ako budem mať trochu času navyše tak, v druhom diely tohoto príspevku pripravím návod: Ako si "stiahnuty" strih upravíte na správnu veľkosť a vytlačíte.

2 komentáre:

  1. Super,super,super,jste zlatíčko.Nej,nej,nej... a tvořeníčko-balzám na duši.Přeji všechno dobré.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj...ta adresa nefunguje....nedá sa strih stiahnuť....

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails